O lecție practică a grupului din prima etapă.

Cu toții suntem parte a naturii. În aceste zile de vară este necesar să ne plimbăm în așa locuri: răcoarea și umbra copacilor,care ne apără de razele arzătoare ale soarelui și, desigur, cea mai bună companie a persoanelor care au aceleași interese că și tine. Așa acum petrecem lecțiile noastre practice. 

Natura în ochii fotografului este minunată, iar portretele în sânul naturii sunt pline de sensul ei inițial - simplitate și adevăr. Cel mai important pentru școala noastră este teoria bine însușită, practicarea și atmosfera prietenoasă, iar fotografierea la aer liber combină perfect cele descrise mai sus. 

IMG 8015 копия

Mai detaliat despre cum decurg lecțiile,va povesti lectorul cursului întîi în limba română - Tanasescu Cristina.

"Vara este o perioadă minunată și, probabil, cea mai activă, pentru practicarea fotografierii. De aceea, ne străduim să savurăm la maxim plăcerea plimbărilor, a comunicării și a fotografierii. Discipolii noștri cu mare străduință caută cadrele perfecte, experimentează, studiază posibilitățile aparatelor foto, se împrietenesc și se împart cu idei noi. Nu doar învățăm a fotografia,dar mai și petrecem timpul vesel."

IMG 8194 копия

IMG 8196 копия

IMG 8201 копия

IMG 8205 копия

IMG 8208 копия