Lucrările de examinare a grupului de nivelul 1.

Nivelul I al școlii noastre este prețios prin faptul că oferă baza tehnică și dezvoltă fantezia fotografică. Aici este posibil să-ți găsești prieteni cu aceleași interese.

Iar pentru a merge mai departe într-o cale mai serioasă și mai profesionistă, pentru aceasta avem nivelul II și III. Chiar și așa,nu înseamnă că trebuie să vă opriți după finisarea cursului sau a tuturor nivelelor,este importantă autodezvoltarea pe tot parcursul activității.

Astăzi o vom întreba pe Tanasescu Cristina despre succesele noilor noștri absolvenți.

  • Ce pot acum să facă absolvenți noștri ai nivelului I?

După absolvirea nivelului I, discipolii noștri, în primul rând, înțeleg cum lucrează aparatul de fotografiat și cum depind una de alta caracteristicile lui,prin urmare pot fotografia negreșit în orice condiții de iluminare, să construiască un cadru mai interesant și să observe în împrejurimi ceea ce alții nu observă.

  • Ce dificultăți au întâmpinat? Care tema a fost mai complicată?

Cel mai complicat a fost să se obișnuiască să fotografieze în modul manual, să controleze permanent fiecare caracteristică în condiții de iluminare diversă.

  • Care lecție a fost cea mai memorabilă și le-a plăcut discipolilor?

Lecțiile practice unde fotografiem în grup, când poți comunica cu colegii să te sfătui, să-ți împărtășești impresiile și să te lauzi cu cadrele reușite! Probabil cele mai interesante au fost lecțiile nocturne când obțineam diverse efecte și cadre neobișnuite.

photoschool moldova gr48

  • În ce a constat proba de examinare?

Au fost mai multe probe, absolvenții noștri au pregătit câte o fotografie mai reușită pentru examen și au susținut și câteva teste teoretice și practice.

  • Care lucrare a obținut cea mai înaltă notă?

Școala noastră oferă premiu pentru cea mai bună lucrare și cel mai disciplinat elev, de obicei alegem o persoană,care se evidențiază prin talent și străduință. Însă, deoarece, de data asta, s-au evidențiat două persoane noi am hotărât să premiem pe ambele. Premiul pentru perseverență îl oferim Aureliei Borzin, care pe parcursul învățământului a fost activă, studia cu atenție lecțiile și avea rezultate bune, realizând fotografii cugetate și interesante. Iar premiul pentru cea mai bună lucrare de examinare îl oferim Culea Alina pentru "portretul bunicii", este un cadru umplut, bine aranjat și atmosferic care reflectă în totalitate scopul fotografului de a reda valoarea și caracterul persoanei din imagine.

Drept premiu școala le oferă câte 3 ore gratuite de studio sau câte 30 euro reducere pentru următorul curs de nivelul II.

aurelia

Aurelia Borzin

alina

Alina Culea

Le urăm tuturor absolvenților noștri succese mari în viitor și-i așteptăm cu brațele deschise la următoarele cursuri, evenimente ale școlii sau, pur și simplu, în ospeție!

cristina a

Cristina

dima

Dmitrii

elena

Elena

natalia

Natalia

otilia

Otilia

Svetlana Pirgari

Svetlana

sabina

Sabina

ruslan

Ruslan

valeria

Valeria